ET NYTT UTSEENDE HVER DAG

Prestige - Your Eyewear

Ta steget ut i solen eller inn i rampelyset med Prestige! Valget er ditt. Uansett, du vet at det er brillene som er fokuset. Prestige er Sveriges mest solgte solbriller og selger også utrolig godt i alle nordiske land. Siden Prestige ble lansert i 1987 har merket tatt store markedsandeler og fått en sterk posisjon i det skandinaviske markedet. Bevisstheten er svært høy og merkeidentitet og imagen er sterk.

Prestige er ett med folket! Prestige er rettet mot stilbevisste personer som verdsetter stil og design. Med Prestige kan du ha råd til " Et nytt utseende hver dag". Det er noe som mange har forstått og som årlig kjøper solbriller fra Prestiges brede utvalg av briller. Hvert år lanserer vi en ny kolleksjon med solbriller som er i tråd med både langsiktige og kortsiktige trender i form av farge, form og stil. Prestige representerer det siste innen solbrille mote og får oppmerksomheten til mote redaktører og bloggere som bruker Prestige som referanse for dagens og fremtidig brillemote.

Prestige tilbyr også en komplett kolleksjon av lesebriller med både faste styrker og vanlig glass. Brillene holder høy motestandard og passer både ham og henne i alle aldre.

Prestige selges i sportsbutikker, varehus, fergeruter og flyplasser rundt i Norden.

 

 

 

 

 

RETRO

De absolutt største ikoniske modellene fra solbrillens historie!

AVIATORS

Aviators eller Pilot, er klassikerne fra 1930 tallet!

SPORT

Ergonomiske og stilige rammer for de mer sporty.

GLAMOUR

Vakre solbriller for folk som setter pris på litt glamour i livet.

Vil du vite mer om Future?

Esten Losgård

Esten Losgård

Key account manager

esten@futurenorway.no
Vis alle kontakter