ALLTID STILIG

Granite

Granite Eyewear er Futures nest eldste varemerke og består av en både sol- og lesebriller. Granite har siden det ble lansert i 2002 hatt tid til å vokse og blitt et respektert varemerke i brille markedet.

Granite solbriller er en paralell til merket Prestige. Granite har høy merkevarekjennskap i målgruppen som kjøper solbriller av en mer spontan karakter. Merket har med sin omfattende kolleksjon, og tilgjengelighet i butikker, blitt svært populært hos et bredere publikum. Solbrillene er svært populære og kan bli sett brukt av både gutter og jenter i alle aldre. Du finner alltid et par solbriller i Granite kolleksjonen som passer akkurat ditt ansikt og stil.

Granite lesebriller består av en trendy kolleksjon lesebriller med styrke. Lesebrillene tilbyr god kvalitet til en rimelig pris, og er rettet mot de som ønsker å se bedre når de leser og samtidig se trendy ut.

Granite Eyewear selges på bensinstasjoner, kiosker og servicebutikker i Norge. Granite er også solgt i flere europeiske land, blant annet på kjøpesentre, ferger og i taxfree butikker.

 

 

 

TREND

De absolutt største ikoniske modellene fra solbrillens historie!

LES MER

CLASSIC

Klassiske modeller for deg som ønsker rene og enkle solbriller for alle anledninger.

LES MER

SPORT

Ergonomiske og stilige rammer for de mer sporty.

LES MER

LESEBRILLER

Lesebriller med ulike styrker for alle brukere.

LES MER

Vil du vite mer om Future?

Esten Losgård

Esten Losgård

Key account manager

esten@futurenorway.no
Vis alle kontakter