GJØR AT ALT SER BRA UT

Bliz Polarized Sunwear

Bliz Polarized Sunwear består av en kolleksjon av polariserte solbriller med god optisk kvalitet. Bliz Polarized tilbyr ikke bare stil og design, men tillegger også mye funksjon. Få et refleksjonsfritt syn med forbedrede kontraster og klarhet.

Markedet i Norge og Norden for polariserte briller er stort, og har et potensial til å vokse ytterligere. Det har så langt bare vært noen få etablerte varemerker og kunnskapen om hva polariserte solbriller er og hvordan de fungerer er fortsatt relativt lav.

Vi har utnyttet denne muligheten i markedet ved å utvide vår produktportefølje også med polariserte solbriller i Bliz. Siden lanseringen i 2007, har Bliz Polarized fått en god posisjon i markedet, og er i dag et godt kjent varemerke med godt salg. Toppidrettsutøvere i Norden som bruker Bliz Polarized er Marit Bjørgen, Øystein ’Pølsa’ Pettersen, Charlotte Kalla og Marcus Hellner for å nevne noen.

Varemerket er representert i flere land, og fortsetter å vokse globalt. Bliz Polarized selges først og fremst i sportsbutikker, men også i varehus og taxfree butikker.

 

 

 

 

Vil du vite mer om Future?

Esten Losgård

Esten Losgård

Key account manager

esten@futurenorway.no
Vis alle kontakter