ACTIVE EYEWEAR FOR AKTIVE MENNESKER

Bliz Active Eyewear

Bliz Active er det sporty varemerket i Bliz familien. Bliz Active, som hovedsakelig selges i sportsbutikker, har et veldig godt og positivt omdømme i segmentet av tekniske sportsbriller, goggles og hjelmer. Merket har siden etableringen i 2007 vokst eksponentielt, og har tatt viktige markedsandeler i Norge, men også i de andre nordiske landene og på det globale markedet.

Bliz Active kolleksjonen består i hovedsak av tekniske sportsbriller tilpasset mange forskjellige idretter og ansiktstyper. Flere modeller favner bredt og er derfor egnet for flere idretter, noe som gjør brillene svært attraktive for folk som lever en sunn og sporty livsstil. Sporter vi fokuserer på er hovedsakelig langrenn, sykling og løping.

Bliz Active goggles er den nest største gruppen i varemerket og består av en komplett kolleksjon av goggles for alle som elsker snø! Bliz tilbyr goggles for alle aldre og ansikter med et sterkt fokus på sikkerhet, komfort og funksjon.

Bliz Active Eyewear har sine røtter fundamentert i Sverige og den nordiske kulturarv.  Varemerket er ikke bare unikt pga sitt svenske design, det er også unikt fordi mange modeller har tekniske egenskaper og funksjonalitet som ikke finnes i andre lignende merker i dette prissegmentet. Dette gjør Bliz varemerket ekstremt konkurransedyktig på det globale markedet.

Bliz Active har siden starten i 2007 fått stor oppmerksomhet i media som har bidratt til å bygge varemerket til hva det er i dag. Bliz Active har blant annet oppnådd stor suksess i langrenn og mye av merkets totale suksess ligger i denne satsingen. Elite superstjerner som Martin Johnsrud Sundby, Charlotte Kalla og Kaisa Mäkäräinen er bare noen navn som i dag har kontrakt med Bliz Active. Vi er stolte over å kunne bruke landslags logoer fra flere land, inkludert Sverige, Norge, Finland, Russland, Estland, Italia, Canada og Sveits.

Spennende nye produkter blir stadig utviklet og introdusert på markedet samtidig som flere interessante toppidrettsutøvere innen ulike idretter blir med i Bliz teamet. Merket har stort potensial på det globale markedet, og ennå har vi kun sett begynnelsen av dette fantastiske varemerket.

 

 

 

Goggles

Med flott design og komfort, Bliz goggles tilbyr den beste beskyttelsen i de mest krevende vintersporter

LES MER

Sportsbriller

Funksjon og allsidighet for alle utendørs aktiviteter. Bliz tilbyr suveren ytelse med fokus på din idrett

LES MER

Hjelmer

Førsteklasses hodebeskyttelse når du trenger det! Pålitelig og behagelig for alle vinteraktiviteter

LES MER

Displayløsninger

Vi jobber med flere ulike displayløsninger basert på kundens unike behov og preferanser. Vi tilbyr både store løsninger for gulv og fleksible løsninger for disk, men utvikler også tilpassede løsninger for vegg. Vi samarbeider med en rekke kjente leverandører av butikkinnredning for å sikre at vi alltid holder høyeste standard innen design og kvalitet.

Våre løsninger er moderne, praktiske og utformet for å fokusere på maksimalt salg. Vi jobber også alltid med tydelig produkt- og prisinformasjon for enkelt å hjelpe kundene i butikken.

Vi tilbyr også justering og tilpasning av våre løsninger for bedre å passe inn i firmaets- og butikkens profil.

Vil du vite mer om Future?

Esten Losgård

Esten Losgård

Key account manager

esten@futurenorway.no
Vis alle kontakter