DETTE ER

FUTURE EYEWEAR

Dette er Future Eyewear

Future Eyewear Group ble etablert i 1984 med salg av solbriller og lesebriller. I 1987 ble Prestige, vårt første eget merke lansert. Nå har selskapet sin egen omfattende varemerke portefølje, dette inkluderer Dr.Zipe, Bliz, Prestige, Granite & Swing. Future Eyewear Group har også lisensiert produksjon og salg av de kjente merkevarene Angry Birds Eyewear og Craft Performance Eyewear.

Future Eyewear Group er det ledende selskapet innen sol-, sport-, og lesebriller, samt goggles i de Nordiske landene. Vi er ca. 50 ansatte i hele konsernet med kontorer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.  Vi distribuerer over 2,5 millioner briller og goggles årlig. Future Eyewear Group er representert med sine forskjellige merker via distributører i mer enn 15 land over hele verden.

Sportsbriller, som vi har stor fokus og er spesielt sterke på er innenfor langrenn, sykling, løping og frikjøring. Kjente utøvere som bruker våre briller er blant andre Marit Bjørgen, Martin Johnsrud Sundby, Heidi Weng, Charlotte Kalla, Marcus Hellner, og Espen Fadnes for å nevne noen.

Har du noe spørsmål?

Kontakt oss, og vi vil raskt gi deg de svarene du trenger!
  
Kontakt oss
FUTURE´S

FORRETNINGSIDÉ

Forretningsidé

Future Eyewear Group skal tilby det beste utvalget for kundene med tanke på design, kvailitet og pris for sol-, sport- og lesebriller så vel som tilhørende produkter.

Future, som ledende aktør i Norden, har lang erfaring og kunnskap om både produktet og markedet. Siden selskapet ble stiftet har vi bygget opp en omfattende og solid portefølje av varemerker.

Alle varemerker er våre egne, og vi er stolte over å kunne si at de alle har en sterk posisjon i markedet. Posisjoneringen av de ulike varemerkene er viktig for oss for at de skal være så unike og så konkurransedyktige som mulig. Derfor er vi spesielt nøye med hvilke merker vi plasserer på våre ulike kundetyper.

Vi tror på en god blanding av våre forskjellige merker i butikkene for å være attraktive og nå flere målgrupper. Flertallet av Futures merker er svenske, noe vi ser på som en styrke og sikkerhet. Markedet har tillit til de svenske produktene og hva de står for. Svenske merker er ofte forbundet med god design og god kvalitet.

Vi skal også oppfylle våre kunders behov for god service og tilgjengelighet, og alltid etterstrebe 100% kundetilfredshet. Kundeservice er svært viktig for oss og vi gjennomgår og oppgraderer våre rutiner kontinuerlig for å gi deg som kunde den beste servicen og de beste mulighetene til å finne ønsket brille for akkurat deg. 

Har du noe spørsmål?

Kontakt oss, og vi vil raskt gi deg de svarene du trenger!
  
Kontakt oss
VI TAR VÅRT ANSVAR PÅ ALVOR

ETIKK OG MILJØ

Etikk og miljø

Future ser strategisk på miljøarbeid og har som mål å alltid være i forkant av gjenvinningsmaterialer. Selskapet har en lang relasjon med våre leverandører i Østen. Vi stiller krav til dem i forhold til de ansattes arbeidsvilkår. Dette gjelder i første rekke lønn, arbeidsmiljø, helse, arbeidstid og barnearbeid. Vi besøker fabrikkene minst tre ganger per år med sikte på å opprettholde produksjonsforholdene og en pågående dialog. Vi garanterer at vi følger internasjonalt etablerte regler i forhold til punktene nevnt over.

Future er også medlem av BSCI (Business Social Compliance Initiative) og har adoptert BSCI Code of Conduct som vår egen. Flere vesentlig større selskaper er allerede medlemmer og Future følger i deres fotspor. Vi sikrer dermed dagens høye krav til leverandører, dagens produksjon, samfunnsansvar, arbeidsforhold etc.

All vår emballasje er laget av miljøvennlig papir. Alt fra eksport kartonger, mindre kartonger til produkt emballasje, siden 2009, er helt resirkulerbart og er merket med resirkuleringssymbolet.

 

Du kan kjenne deg trygg på at alle våre produkter oppfyller kravene for europeisk standard. For teknisk dokumentasjon/ EU declaration of conformity, vennligst klikk på linken: https://www.fostergrant.co.uk/ppe

 

  • Vi etterstreber gjeldende lover, forskrifter, avtaler og direktiver.
  • Vi leverer våre produkter på den mest energisparende og effektive måte som mulig. For eksempel bruker vi sjøfrakt i stedet for flyfrakt, i de fleste mulige tilfeller.
  • Vi arbeider aktivt med pakker og materiell, og vi resirkulerer bølgepapp og papir.
  • Vi bruker kun miljøbiler som våre firmabiler.
  • Vi arbeider for å optimalisere våre egne ruter slik at disse minimerer vår påvirkning på miljøet.
  • Vi tar miljøaspektet i betraktning når vi kjøper datautstyr og annet inventar.
  • Vi arbeider for å så mye som mulig redusere bruk av forbruksvarer ved for eksempel å sende dokumenter, fakturaer, proposisjoner etc. elektronisk - i stedet for å skrive ut og sende disse i posten.
  • Vi favoriserer leverandører som kan vise til et aktivt arbeid i miljøaspektet.
  • Vi velger, av alle avtaler, den leverandøren som har det beste miljøarbeidet i tilfeller når to forslag er likeverdige.

 

 

 

Har du noe spørsmål?

Kontakt oss, og vi vil raskt gi deg de svarene du trenger!
   
Kontakt oss

Vil du vite mer om Future?

Esten Losgård

Esten Losgård

Key account manager

esten@futurenorway.no
Vis alle kontakter